Aker Multiservice udfører alle former for handyman opgaver i København og omegn – vi klarer alle opgaver, store som små. Vi har både erfaringen og ekspertisen til at løse din opgave.

Vi klarer både opgaver for private og erhverv til favorable priser og kan således spare dig eller din virksomhed for mange af dagligdagens problemer og opgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

En handyman med styr på el arbejde

Vi hjælper dig ikke med at skifte din el installation. Til gengæld hjælper vi dig gerne med at skifte dine lamper i hele boligen eller at tage dem ned, hvis nogle nye skal op, eller du skal flytte.

Vi hjælper dig naturligvis også, hvis du har andre el-opgaver, som ikke kræver en autoriseret elektriker. Det finder vi hurtigt en god og professionel løsning til.

Handyman service fra gulv til loft

Du ved godt, at det er på tide at få hængt billederne op eller få koblet opvaskemaskinen til. Meeeen, du har bare ikke lige tiden eller de rette kompetencer til det.

Selvom det er få eller enkle ting, der bliver ved med at være på to-do-listen, er der ingen grund til, at de bliver ved med at være der og at rumstere i dit baghoved.

Som din handyman hjælper vi dig hurtigt og effektivt med montering og opsætning af:

  • Gardiner og persienner
  • Blandingsbatteri
  • Armatur og vandhane
  • Opvaskemaskine
  • Vaskemaskine
  • Lamper
  • Lister
  • Hylder
  • Billeder

Kontakt os på 71 41 73 66 for at høre mere.

En handyman der udfører fliserens

Hos Aker Multiservice tilbyder vi også rens af dine fliser. Vores handyman giver dig sommerklare fliser med effektiv fliserens, rene fliser, der gør sig til mod solen, er næsten ikke til at stå for. I hvert fald ikke på terrassen.

Men, rene og flotte fliser gør sig også rigtig godt i indkørslen eller i haven. Uanset hvor du har dine fliser til at ligge henne, kommer vi gerne forbi og giver dem en fliserens, så de er klar til sommerens hygge og aktiviteter.

Som din handyman kommer vi endda gerne forbi og gør det, når du ikke er hjemme – så kan du lade dig overraske, når du kommer hjem.

En handyman der montere eller afmontere hårde hvidevarer

Måske ikke helt bogstaveligt talt, men så næsten da. For med vores kompetencer, erfaring og uddannelse, tager det os ingen tid at montere eller afmontere din opvaskemaskine eller vaskemaskine. Det samme gælder for armaturer og vandhaner, som vi heller ikke kører fra, før de virker.

Har du ikke selv mod på at ordne enkle og simple VVS-opgaver, rykker vores handyman gerne ud og hjælper dig. Det gør vi i hele København, Storkøbenhavn og Sjælland.

​Ring til vores handyman og få et gratis tilbud

Ring gerne til vores handyman, og få et uforpligtende tilbud på den opgave du står med lige nu, som du mener er et job for vores handyman.
Vi tilbyder altid udføre opgaver for dig til konkurrencedygtige priser, og med høj kvalitet.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om, hvilke opgaver vi kan løse for dig. Ring på 71 41 73 66 eller skriv en mail på info@akermultiservice.dk

Kontakt os og hør mere