Hos Aker Multiservice kan du få udført arbejde af en maler i høj kvalitet. Hos os varetages diverse former for malerarbejde.

Vi har +15 års erfaring med malerarbejde, og har derfor et solidt erfaringsgrundlag. Vores maler ydelser udføres primært i København og Storkøbenhavn, men vi kører på resten af Sjælland.

Foruden malerarbejde, beskæftiger vi os bl.a. også med rengøring og alle former for ejendomsservice

Kontakt os i dag for en god aftale

Skal I bruge en maler i København eller omegn?

Skal du have udført malerarbejde indvendigt eller udvendigt, kan vi gøre det for dig. Vi går ikke fra stedet, før du er tilfreds med vores arbejde.

Hos Aker Multiservice tilbyder vi:

  • Maling af facader og træværk udendørs
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af gulve og karme
  • Maling af døre og vinduer inde og ude

​I mange år har vi benyttet os af maling fra Flügger, fordi vi mener, at de leverer kvalitetsmaling - og mine kunder skal have kvalitet for deres penge.

Professionel og grundig maler

Søger du et malerfirma, der ved, hvad de laver, er Aker Multiservice et godt sted at henvende sig.​ Som grundregel benyttes Flügger Flutex 5,7 eller 10 i stue, værelser og entré.

Skal dit køkken males, foretrækkes Flügger Dekso 20 eller 25. Derudover benyttes der selvfølgelig vådrumsmaling på badeværelser.​

Har du booket os til udendørs malerarbejde benytter vi Flügger Wood Tex Træbeskyttelse. Malingen er valgt ud fra 15 års erfaring i branchen, og du kan trygt stole på, at den er god for dit hjem. ​

Hvad koster malerarbejde pr. m2?

Malerarbejde er ikke bare malerarbejde. Aker Multiservice udfører malerarbejde i mange afskygninger til forskellige priser.

Som udgangspunkt får du altid et godt tilbud til konkurrencedygtige priser. Det er svært at give en nøjagtig pris på malerarbejde pr. m2, da det afhænger meget af, hvilke overflader der skal males, og om de skal pudses først og så videre.

Vi tager som udgangspunkt mellem 300-400 kroner i timen. Denne pris vil selvfølgelig afhænge af opgaven, men som udgangspunkt er det en billig timepris for godt malerarbejde.

Vores maler kan udføre arbejde inden for:

  • ​Maling af fodlister
  • Maling af glatte døre
  • Maling af fyldningsdøre
  • Maling af franske døre
  • Spartling af små huller
  • Farveskift af både vinduer og døre

​Kontakt endelig Aker Multiservice på 71 41 73 66, hvis du ønsker at leje en mand til dit malerarbejde.

Få et tilbud af en maler 

Der er ingen tvivl om, at det ikke kan betale sig at vælge den billigste maler, når det kommer til malerarbejde.

Måske finder du et firma, der kan udføre din maleropgave ekstremt billigt og hurtigt. Det lyder alt sammen godt, men du skal være opmærksom på kvaliteten af det arbejde du får udført.

Aker Multiservice har tilpasset prisen, så den er fordelagtig for kunderne og acceptabel for os. Vi bestræber os på at levere malerarbejde i rigtig god kvalitet til alle de hjem, vi besøger.

​Kontakt os endelig, på 71 41 73 66 hvis du ønsker at få et tilbud på dit næste malerprojekt.

Kontakt os allerede i dag