Rengøringsopgaver for private og erhverv

Aker Multiservice har i mange år løst en lang række rengøringsopgaver for private og erhverv.

Vi har over 5 års erfaring med rengøringshjælp, og herunder løser vi opgaver som:

  • Daglig rengøring
  • Rengøring efter f.eks. håndværkere
  • Hovedrengøring
  • Rengøring efter flytning
  • Rengøring af huse og lejligheder ved køb og salg
  • Vinduespudsning

Foruden rengøring, beskæftiger vi os også med alle former for både ejendomsservice såvel som handyman opgaver i København og omegn. 

Kontakt os for et godt tilbud

Daglig rengøring og hovedrengøring

Der er stor forskel på rengøring, og det ved de fleste. Mange af os har en daglig rengøring i vores hjem eller på vores arbejdsplads. Det vil ofte indeholde rengøring af overflader i køkkenet og måske på badeværelset.

​Har du en ejendom, der f.eks. bruges til erhverv, hvor mange mennesker dagligt bruger toilet og køkken, vil du prioritere daglig rengøring. Det kan vi klare for dig.

​Hovedrengøring er ofte noget, man foretager sig en gang hvert halve år eller hyppigere. Forårsrengøring er en fast tradition for mange. Aker Multiservice foretager selvfølgelig også hovedrengøring. Det være sig altså rengøring de steder, hvor man ikke selv kommer så ofte. I luftskakter, i skabe og i kælder + loftrum.

Aker Multiservice udfører også service af din ejendom, og det er services, der indebærer mange forskellige ting. Rengøring har vi talt om, men der er også andre ting.

Hvad koster rengøring?

Som udgangspunkt får du en pris, der ligger et sted mellem 250 og 350 kroner i timen.

​Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilken service vi skal udføre for dig. Er det en omfattende service, koster det selvsagt mere. Har du brug for hjælp midt om natten, kan prisen også se anderledes ud, end hvis ydelsen lå i dagtimerne.

​Afslutningsvis kan prisen skræddersyes efter de ydelser, vi skal udføre for dig. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en præcis pris på en ydelse.

Professionel rengøring: Skinnende resultater

Vores professionelle rengøringsteam leverer skinnende rene resultater hver gang, så du kan nyde et frisk og hygiejnisk hjem eller arbejdsplads uden besvær. Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er stolte af at have en lang række glade og tilfredse kunder. 

​Ring og få et gratis tilbud på rengøring

Når du skal hyre et firma til at foretage rengøring, vil du gerne have det firma, der leverer det bedste resultat til den bedste pris.

​Vi har efterhånden god erfaring i bagagen, og vores priser er retfærdige. Derudover får du med Aker Multiservice et firma, der prioriterer kvalitet meget højt. Kvalitet er lig med tilfredse kunder, og uden tilfredse kunder, kunne vi ikke styre en forretning.​

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om, hvilke opgaver vi kan løse for dig. Ring på 71 41 73 66 eller skriv en mail på info@akermultiservice.dk.

Kontakt os og hør mere